2 Haziran 2013 Pazar

E-ticarete İlgi Duyanlara Kaynak Tavsiyelerim

"Webrazzi", e-ticaretle ilgilenenlere muhteşem bir kaynak.Videoları,yazıları ve araştırmaları bir başkadır.Özellikle sektörel videolara göz atmanızı tavsiye ederim.Web 2.0,Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama konularında bir hayli habere ulaşabilirsiniz.



"EticaretMag.com" ise hem hem Türkiye hem deDünya’daki e-ticaret gelişmelerini haberanalizdosyarehberyorumaraştırma ve röportaj gibi özel içerikç alışmaları ile okuyucularına sunmaktadır.



Yazılarını toparladıkları bir kaynak :tavsiye.

Kitap olarak da şu sıralar didik didik ettiğim :

Yeni bir ticaret yolu olan e-ticareti,  internet ve dijitalleşmenin iş hayatına yansımasını ele alıyor. E-ticaret, geleneksel iş modellerinden farklı bir girişimcilik yaklaşımı, farklı bir yapılanma gerektiriyor. Bir yol haritası çizme hedefinde olan kitap, bir e-iş modelini hayata geçirirken efsanelerle değil gerçeklerle yola çıkılmasını sağlıyor. E-ticaret girişimciliğinden ve iş modellerinden, e-ticaret stratejilerine, web sitesi özelliklerinden dijital pazarlamaya, veri madenciliğinden, güvenlik ve ödeme sistemlerine kadar e-ticaretle kesişen tüm konular kapsanmakta.  Akademik bir titizlikle ele alınan konular, aynı zamanda e-ticaret eğitimleri ve dersleri  veren ve alan taraflar için bir kaynak kitap özelliği taşıyor. 
kitabın bölümleri

Herkese kapılıp  B2C ve C2C olayına kaydım neyse ;) İyi öğrenmeler ve araştırmalar dilerim.


0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Archive

Search This Blog