11 Nisan 2013 Perşembe

KAPAK OLSUN


İnternette insanların anlatacak bir şeyleri bitmiyor.Buna bilgi açısından ne mutlu diyorum.Bunun güzel örneklerinden biri  kapakolsun.tv . Pazar akşamları Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanmaktadır.

Bu ‘canlı yayın ekibi’nde kimler var ? 

Kapak Olsun TV, özel bir radyo istasyonunda ‘İnternetler’ programını hazırlayıp sunan Dilara Eldaş’ın moderatörlüğünde Bilişim Hukuku Uzmanı Avukat Gökhan Ahi, Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) kavramının öncü isimlerinden Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Uğur Özmen, Siber Güvenlik Uzmanı Emre Sets Turan ve Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü Öğretim Görevlisi İsmail Hakkı Polat.

Yeni dünya düzeni bu olsa gerek.Siz girişimcilere özel ilk kapağımız :

"Türkiye'de Internet ve girişimcilik"



Bu tartışmaya ben de girişimcilik konusunda fikirlerimi paylaşmak istiyorum:
Girişimcilik eğitimi KOSGEB tarafından verilen eğitim,maalesef bu eğitimi almadan hibe,destek alamıyorsunuz.Aslında girişimcilik tepeden inme konulan ve üniversiteye dışarıdan gelen iş adamları tarafından verilen bir ders veya temel hedefi konuşmacı davet etmek olan kulüple gelişemez.Şunu da eleştiriyorum KOSGEB'in girişimcilik eğitimi temel olabilir ama tamamıyla yeterli değil."Girişim finansmanı","markalaşma","yeni teknoloji yönetimi","proje yönetimi" gibi dersler de konulmalıdır yeni dönem girişimcilik de bunlar olmazsa olmaz !

1 yorum:

Cool dedi ki...

http://organizasyon.coolorganizasyon.com/

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Archive

Search This Blog